Til hovedinnhold
brød og bakst

Matmuffins med ost, purre og fårepølse

Ta med matmuffins i sekken neste gang du skal på tur! Det er praktiske å ha med seg, og kan enkelt fryses ned på forhånd og tine i sekken på veien. Her har vi fyllt muffinsene med ost, purre og fårepølse, men du kan gjerne bruke alt av kjøttpålegg eller grønnsaker du har rester av.

Matmuffins med ost, purre og fårepølse

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Matmuffinsrøre:

160gfullkornshvetemel

30gsolsikkekjerner

30gsesamfrø

2tsbakepulver

1tssukker

en fjerdedeltssalt

2stkegg

150glettrømme

en halvdlmelk

3ssolje

Fyll:

50gfårepølse, strimlet

150grevet gulost

en halvstkpurre (finsnittet)

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir ca. 12 muffins

Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Gjør klar fyllet og bland det forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Det er viktig at de ikke blir stekt for lenge, da kan de bli tørre. Avkjøl på rist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn