Til hovedinnhold
rundstykker

Enkle eltefrie rundstykker

Med bare fem ingredienser og null stress kan du nyte eltefrie rundstykker til frokost. Hver dag, om du vil!

Gyldne eltefrie rundstykker med et dryss mel, ligger i kurv med mørkeblå linserviett.

15min / 12t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

400ghvetemel

en fjerdedeltstørrgjær

1tssalt

4dlvann (lunkent)

3ssolje

1dlsolsikkekjerner (valgfritt)

Fremgangsmetode

Rør alle ingredienser raskt sammen i en bolle, konsistensen er som tykk grøt. Ha plast på bollen og la den stå natten over, eller 10-12 timer på kjøkkenbenken.
Sett stekeovnen på 250 grader og sett inn stekebrettet du skal bruke til oppvarming.
Siden deigen er våt og klissete, så ha godt med mel på bakebordet. Hell deigen ned på melet og del den i åtte like store stykker. Form deretter deigen til åtte rundstykker.
Ha rundstykkene på bakepapir og legg det på det oppvarmede stekebrettet. Sett brettet med rundstykkene inn i ovnen og stek i ca. 15 minutter, eller til de har en fin gyllen farge.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit