brød og bakst

Turfavoritten pinnebrød

Med en pinnebrøddeig i sekken blir turmaten en fest! Slik lager du pinnebrød på tur.

Bålstekte pinnebrød på pinne, servert på trefjøl, ved siden av rustikk kaffekanne og kaffekopp. Skogsblomster og rustikk trebakgrunn.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

225ghvetemel (+ litt ekstra)

1tssalt

2tssukker

2tsbakepulver

50gsmeltet smør

1 og en halvdlvann eller melk

Fremgangsmetode

Bland sammen alt det tørre.
Smelt smøret, og bland sammen med væsken.
Rør inn væsken i det tørre, ha eventuelt i litt mer mel om deigen er for klissete.
Pakk deigen i en boks med lokk eller i ein pose, strø litt ekstra mel over og gå på tur.
Del deigen i små stykker, ikke bruk for mye (da blir steketiden så lang), og tvinn rundt en pinne.
Stek til den er passe stekt og nyt varmt brød rett fra pinnen. Velbekomme!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit