Til hovedinnhold
dessert og søtt

Sjokolademousse med avokado

Denne desserten er frisk og deilig! Spesielt om du serverer den med hauger av bær. Det er ekstra viktig at avokadoen ikke er for hard, så du unngår klumper i moussen.

Sjokolademousse laget med avokado, i blåstripet skål, omkranset av ferske jordbær og bringebær, pyntet med mynteblader.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

2stkspisemodne avokadoer

100gkokesjokolade

3ssbakekakao

1klypesalt

2ssflytende honning

1dæsjlettmelk (eller mandelmelk)

1håndfullferske bær (fks. jordbær eller bringebær)

Fremgangsmetode

Smelt kokesjokoladen over vannbad, og avkjøl til romtemperatur.
Del avokadoene i to og kast steinen. Ta kjøttet ut av avokadoen med spiseskje og ha i en foodprosessor med sjokolade, kakao, salt og honning.
Kjør sammen, og spe med melk til du har en luftig mousse.
Servér med ferske bær.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit