Til hovedinnhold
dessert og søtt

Bringebærsurprise

En frisk dessert i stedet for riskrem til jul. Den er enkel å lage, og passer godt etter ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller lutefisk.

Bringebærsurprise i dessertglass på skåler med frosset bringebær på teskje

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gbringebær

1dlsukker

10stkBixit kjeks (eller annen kjeks)

1dlkremfløte

2dlvaniljeis

12stkbringebær (fryste til pynt)

Fremgangsmetode

Bland sukker og bringebær. Knus kjeksen. Pisk fløten, men ikke for fast.
Legg et lag kjeks nederst i hvert glass, så et lag med bringebær, en kule med vaniljeis og dekk med krem.
Knus de fryste bringebærene grovt og dryss dem på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit