dessert og søtt
Bringebærsurprise
En frisk dessert i stedet for riskrem til jul. Den er enkel å lage, og passer godt etter ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller lutefisk.
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gbringebær
1 dlsukker
10 stkBixit kjeks (eller annen kjeks)
1 dlkremfløte
2 dlvaniljeis
12 stkbringebær (fryste til pynt)
Fremgangsmetode
Bland sukker og bringebær. Knus kjeksen. Pisk fløten, men ikke for fast.
Legg et lag kjeks nederst i hvert glass, så et lag med bringebær, en kule med vaniljeis og dekk med krem.
Knus de fryste bringebærene grovt og dryss dem på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆