dessert og søtt

Hjemmelaget multekrem med vanilje

For mange er multekrem den eneste desserten som gjelder på julaften. Den er frisk, søt, kremete og herlig klassisk. Her har vi tilsatt litt vanilje for å gjøre klassikeren enda mer smakfull!

Hjemmelaget multekrem med vanilje, servert i gullkantet dessertskål på bord med hvit duk. Multekremen er pyntet med friske multer, og har en sølvskje stukket inn.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

6 porsjoner

3dlkremfløte

1ssekte vaniljesukker (eller frøene fra en vaniljestang)

3ssmelis

5dlmulter (lett sukret)

Fremgangsmetode

Pisk opp fløte, vaniljesukker og melis til en halvstiv krem.
Vend inn multene, men spar de fineste til pynt.
Dekk til bollen med multekrem, og sett i kjøleskapet til den skal serveres. Husk at pisket kremfløte "smelter", og helst ikke skal stå for lenge etter pisking, maks 2-3 timer.

Tips!

Ønsker du en friskere krem kan du blande inn 100 gram crème fraîche eller vaniljeyoghurt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit