iskrem og sorbet
Softis med marengs og bringebærstøv
Vaniljeis er en klassiker, men til jul er det ikke nok å sette frem en isboks og skjeer. Det blir litt for lett, men det er til gjengjeld ikke mye som skal til for å gi iskremen nytt liv.
![Softis med marengs og bringebærstøv i glass med stett](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6qqeEuc0pKePlSzfQr1qGq/6b3fb965d8c1389d11f17e45c6119c72/enkel-juledessert-softis-med-bringebar-792-477.gif?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 lvaniljeis
en halv posebringebærdrops
en halv posemarengs
Fremgangsmetode
La vaniljeisen tine litt på benken, og pisk den myk med en visp.
Knus bringebærdrops til pulver i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Knus marengs med hendene.
Fordel isen i fire porsjonsglass og strø knust marengs og bringebærstøv over, og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆