iskrem og sorbet
Softis med marengs og bringebærstøv
Vaniljeis er en klassiker, men til jul er det ikke nok å sette frem en isboks og skjeer. Det blir litt for lett, men det er til gjengjeld ikke mye som skal til for å gi iskremen nytt liv.
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 lvaniljeis
en halv posebringebærdrops
en halv posemarengs
Fremgangsmetode
La vaniljeisen tine litt på benken, og pisk den myk med en visp.
Knus bringebærdrops til pulver i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Knus marengs med hendene.
Fordel isen i fire porsjonsglass og strø knust marengs og bringebærstøv over, og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆