Til hovedinnhold
konfekt

Mandelkuler med dadler og klementin

Å lage sin egen julekonfekt er verken vanskelig eller tidkrevende. Hva med mandelkuler med dadler og klementin? Enkle å lage, uten raffinert sukker, og perfekt som spiselig julegave eller førjuls-snacks. Prøv dem også som en deilig tursnacks når du trenger litt ekstra energi på skogsturen!

Kakaorullede mandelkuler med dadler og klementin, servert i lys skål på lys stoffbakgrunn. Klementiner og julelys i bakgrunnen.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

12 porsjoner

200gmandelmel

100gbløte dadler (uten stein)

en fjerdedeltssalt

en halvstkklementin (kun revet skall)

2ssklementinsaft

2sskakaopulver

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 12 konfektkuler, avhengig av størrelse.

Bruk food processor med kniv og kjør mandelmel, dadler, salt, revet klementinskall og klementinsaft i ca. 5 minutter, til massen begynner å bli litt oljete og bløt nok til å formes.
Form til kuler, og rull i kakaopulver.
Oppbevar tørt og kjølig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit