dessert og søtt

Ovnsbakt banan med sjokolade

Du har kanskje hørt om banansplit, men har du prøvd å ovnsbake bananer med brunt sukker, sjokolade og mandler før du serverer dem med iskrem? Det tar desserten til et helt nytt nivå!

Ovnsbakt banan skivet på langs, med brunt sukker, sjokolade og hakkede mandler, servert i rund grønn ildfast form med en kule vaniljeis på toppen.

12min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkbananer

2tskanel

2tsbrunt sukker

100gmørk kokesjokolade

4ssmandler

4porsjonervaniljeis (kuler)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C og skrell 4 bananer og del i to på langs.
Legg bananhalvdelene i en ildfast form med den flate siden opp. Dryss over 2 ts kanel og 2 ts brunt sukker.
Grovhakk 100 g sjokolade og 4 ss mandler og fordel utover bananene. Stek i ovnen i 10-12 minutter.
Server med is.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit