dessert og søtt
Pain au chocolat
«Jeg har med pain au chocolat», kan du si når du ankommer julebordet. Det høres så fancy ut, og ingen trenger å vite at du kun brukte noen få minutter på å smelle det sammen.
20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
8 porsjoner
4 platerbutterdeig (tint)
150 gkokesjokolade (delt i 32 ruter)
1 stkegg til pensling
Fremgangsmetode
Kjevle butterdeigsplatene til et rektangel på 12X30 cm. Del i to på langs.
Legg to sjokoladebiter ved siden av hverandre nederst på hver leiv, slik at de fyller bredden på deigen.
Rull enden av deigen over sjokoladebitene og rull 3 runder før du legger to nye sjokoladebiter på, og ruller til enden. Press kantene ned med fingrene.
Pensle med egg på toppen, og stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆