dessert og søtt

Ris a la mande på glass

Ris a la mande er danskenes svar på den tradisjonelle riskremen! Rask å lage, og super som juledessert!

Ris a la mande på glass, står på lyst trebord, med juletre i bakgrunnen. Hånd holder en liten glassmugge som heller rød saus over dessertglasset.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkferdig risgrøt (1 porsjons pakke)

2 og en halvdlkremfløte

1tsvaniljesukker

50gmarsipan

50gmandler

2dlkirsebærkompott (og/eller bringebærsaus)

Fremgangsmetode

Pisk kremfløten stiv.
Vend sammen krem, risgrøt og vaniljesukker, og fordél i porsjonsglass.
Riv marsipanen på et rivjern, hakk mandlene, og dryss over riskremen.
Topp med en skje kirsebærkompott og/eller bringebærsaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit