egg
Eggesalat
Eggesalat er en deilig påleggssalat perfekt til ethvert koldtbord! Dessuten kan du lage en super sandwich med eggesalat til frokost eller lunsj!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
6 stkegg (hardkokte)
1 dlseterrømme
1 dlmajones
3 tssennep
2 stkvårløk (finhakket)
1 ssgressløk (hakket)
en fjerdedel tssalt
Fremgangsmetode
Kok eggene i ca. 10 minutter, avkjøl og skrell.
Bland sammen resten av ingrediensene i en bolle, grovhakk eggene og vend dem forsiktig sammen i bollen.
Smak til med salt og pepper. Holder seg i kjøleskapet 4-5 dager.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆