egg
Eggewrap
Perfekt for ethvert frokost- eller lunsjbord, eller som rask og enkel matpakke, eller turmat.
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
2 porsjoner
Eggewrap:
2 stkegg
1 ssfløte
1 dæsjsalt
smør (til steking)
Fyll:
agurk
tomat
skinke
gulost
Fremgangsmetode
Visp egg, fløte og salt godt sammen. Varm en stor teflonpanne på middels varme, og hell i røren.
Stek til gyllen. Fyll med det du ønsker og rull sammen. Nyt!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆