egg
Ovnsbakt omelett med pasta, skinke og tomater
Bruk gårsdagens rester til å lage en enkel og mettende omelett. Perfekt for travle hverdager!
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 tssmør
8 stkcherrytomater
200 gkokt pasta
1 pksmårettskinke
2 dlrevet ost
6 stkegg
6 ssmelk
en halv tssalt
en halv tspepper
4 stkBrød og smør til servering
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C og smør en ildfast form (ca. 20 x 30 cm) med 1 ts smør, ev. bruke en stekepanne som tåler å stå i ovnen.
Del 8 cherrytomater i båter og fordel utover formen med 200 g kokt pasta og 1 pakke smårettskinke. Dryss over 2 dl revet ost.
Pisk sammen 6 egg, 6 ss melk, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper, og hell over i formen.
Stek omeletten i ovnen i ca. 20 minutter eller til egget har satt seg. Server med godt brød og smør til.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆