Til hovedinnhold
egg

Ovnsbakt omelett med pasta, skinke og tomater

Bruk gårsdagens rester til å lage en enkel og mettende omelett. Perfekt for travle hverdager!

Ovnsbakt omelett med pasta, skinke og tomater, servert i oval ildfast form på beige bakgrunn med linhåndkle under. Liten trefjøl med smurte brødskiver ved siden av.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1tssmør

8stkcherrytomater

200gkokt pasta

1pksmårettskinke

2dlrevet ost

6stkegg

6ssmelk

en halvtssalt

en halvtspepper

4stkBrød og smør til servering

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C og smør en ildfast form (ca. 20 x 30 cm) med 1 ts smør, ev. bruke en stekepanne som tåler å stå i ovnen.
Del 8 cherrytomater i båter og fordel utover formen med 200 g kokt pasta og 1 pakke smårettskinke. Dryss over 2 dl revet ost.
Pisk sammen 6 egg, 6 ss melk, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper, og hell over i formen.
Stek omeletten i ovnen i ca. 20 minutter eller til egget har satt seg. Server med godt brød og smør til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit