fisk og sjømat
Crispy fish and chips med ertepuré
Fish and chips er ekte kosemat, som er kjemperask å lage! Denne engelske klassikeren er så godt at selv skeptikerne rundt matbordet fort glemmer at de spiser fisk. For en ekte smak av England, kan du dryppe noen dråper eddik over chipsen før servering.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkCoop Fish&Chips
300 gfrosne erter
1 sssmør
en halv stksitron (kun saft)
1 tssalt og pepper (smak til)
1 pkremulade
Fremgangsmetode
Tilbered fisk og chips som anvist på pakken, dette tar ca. 15 minutter.
Ertepuré
Kok fryste erter i lettsaltet vann i et par minutter. Hell av vannet og mos de sammen med smør. Bruk en gaffel eller stavmikser.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Servér fisk og chips med ertepuré og remulade
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆