fisk og sjømat

Fiskeboller i hvit saus med karri

Fiskeboller i hvit saus fortjener å komme inn i varmen igjen. I hvert fall om du vil at barna skal spise mer fisk og sjømat!

Fiskeboller i hvit saus med karri, kokte poteter og sprøstekt bacon på lys blå tallerken. Revet gulrot og kokt brokkoli ved siden av.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1boksfiskeboller (ca. 400 gram)

8stkpoteter

2stkgulrøtter

1stkbrokkoli

150gbacon

Hvit saus med karri:

3sssmør (ca. 60 gram)

2tskarripulver

3sshvetemel

2dlkraft (fra fiskebollene)

4dlmelk

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Varm opp fiskebollene og kok potetene til de er møre. Riv gulrøttene på et rivjern, damp brokkolien mør, og sprøstek baconet.

Hvit saus med karri

Smelt smøret i en liten kjele på middels varme. Tilsett karri og hvetemel og visp godt til en jevn masse.
Tilsett kraft og melk gradvis mens du visper godt. Fortsett å vispe mens sausen koker i noen minutter til den blir jevn og fin.
Hvis du synes sausen er for tykk, visper du bare inn litt mer melk eller kraft. Smak til med salt og pepper.
La fiskebollene trekke noen minutter i sausen før servering, eller server sausen ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit