fisk og sjømat
Fiskeburger med wok og nudler
Varm fiskeburgerne i ovnen. Kok nudlene og wok grønnsakene raskt i pannen. Smak til med teriyakisaus og server til de nystekte fiskekakene.
13min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop fiskekaker 900 g
1 pkCoop kinesiske nudler fullkorn
1 stkbrokkoli
1 pkCoop mais
1 pkCoop Original wok-grønnsaker
1 pkBlue Dragon teriyaki wok sauce
Litt Extra:
1 klypekoriander
1 stklime
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 160 grader og stek fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme, ca. 10-15 minutter.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og sett til side.
Del brokkolien i små buketter.
Stek brokkoli og mais i 1 minutt på høy temperatur i en stekepanne eller wokpanne. Tilsett wokblandingen og stek videre i 2-3 minutter på høy varme.
Skru ned temperaturen og tilsett nudler og teriyakisaus.
Vend alt godt sammen og server.
Litt Extra
Server med hakket frisk koriander og limebåter
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆