fisk og sjømat

Fiskegrateng med brokkoli og eggesmør

Fiskegrateng er noe av det beste som finns. Server den rykende varm med brokkoli og kokte poteter som du kan mose i eggesmøret.

Fiskegrateng med brokkoli, poteter og eggesmør på en hvit tallerken med rød kant.

40min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop fiskegrateng 500 g

3stkegg

1stkløk (liten)

300gmeierismør

400gkokefaste poteter

1pkCoop brokkoliblanding

Litt Extra:

finhakket persille (i eggesmøret)

Fremgangsmetode

Tilbered fiskegratengen i ovnen som anvist på pakken.
Kok eggene i 11 minutter og avkjøl dem i kaldt vann. Skrell dem og hakk dem i små biter.
Skjær løken i små terninger. Ha løk og smør i en liten gryte. La smøret smelte og stek løken til den er myk og blank.
Tilsett eggene og smak til med salt og pepper. Varm det forsiktig opp.
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre.
Kok brokkoliblandingen i lettsaltet kokende vann i 1-2 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit