fisk og sjømat
Fiskekaker med kremet potetsalat
Alle liker fiskekaker. Det er raskt og enkelt, og med en digg potetsalat med rødløk og sylteagurk til, blir det ekstra godt. Potetsalaten kan du fint gjøre i stand kvelden i forveien, så er middagen klar på et par minutter.
10min / 2t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkfiskekaker
12 stksmå poteter
4 stkFinsnittet vårløk
en halv stkfinhakket rødløk
2 ssfinhakket sylteagurk, hel
2 sshakket dill
1 begerlettrømme
4 ssmajones
1 sssoyasaus
en halv tssalt
en halv tspepper
Fremgangsmetode
Kok potetene i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del potetene i fire.
Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper. Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering.
Varm fiskekakene i en stekepanne og servér med potetsalaten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆