Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Grillede laksespyd med poteter og pesto

Lettvinte laksespyd med cherrytomater og poteter med pesto. Kjøp gjerne ferdig pesto på glass eller lag din egen med frisk basilikum, pinjekjerner, hvitløk, parmesan og olivenolje.

Grillede laksespyd med poteter og pesto

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gsmå poteter

4ssgrønn pesto

400glaksefilet uten skinn og bein (i terninger)

15stkcherrytomater

1ssolivenolje

1stksitron (skallet)

1klypesalt og pepper

8stktrespyd

Fremgangsmetode

Ha potetene i en gryte med lettsaltet vann og kok dem møre i cirka 8-12 minutter.
Ha laks og tomater delt i to i en skål sammen med olje, salt, pepper og sitronskall, og vend det hele godt rundt.
Fordel laks og tomater på trespyd og grill spydene i cirka 3-4 minutter på hver side.
Vend de kokte potetene godt sammen med pesto.
Server de lune spydene med pestopoteter og et stykke brød til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn