Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Grillspyd med sjømat

Grillspyd med sjømat og grønnsaker er super grillmat. Ha krabbe, reker, sopp, chili og grønnsaker på spidd og pensle dem med en god grillsaus. Server med ris eller nanbrød.

15min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

12stkkrabbeklør (renset men hele)

18stkreker (ferske)

10stkvillreker (grillede)

10stkshiitakesopp (eller sjampinjonger, stekt)

8stkpadrones (grønn chili eller biter av grønn paprika, grillet)

1stkfennikel (delt i tynne båter, grillet)

Til pensling:

1dlsoyasaus

1dløsterssaus

1stklime (saften av)

1stkhvitløkfedd (revet)

1tschilisaus

1sskoriander (finhakket)

4dråpersesamolje

Fremgangsmetode

Træ alle ingrediensene på spyd. (Lag gjerne hull i krabbeklørne med et metallspyd eller en liten kniv på forhånd.)
Rør sammen ingrediensene til pensling.
Grill spydene kort tid på høy varme, de skal kun bli varme. Pensle før og etterpå.
Server gjerne med ris eller grillede nanbrød ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn