Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Kremet pasta med laks og valnøtter

Pasta og laks utfyller hverandre godt, og med kremet saus og knasende sprø valnøtter til blir smaken enda bedre. Bytt gjerne ut laksen med røkt laks.

Kremet pasta med laks og valnøtter

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gfersk pasta

100gvalnøtter

2stilkervårløk

1feddhvitløk

1tsolje

300gvarmrøkt laks (med pepper)

3dlmatfløte

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Kok opp vann og legg i pastaen. Spar litt av pastavannet til sausen.
Grovhakk valnøtter, finsnitt vårløk og hakk hvitløk. Fres alt i litt olje.
Tilsett fløte og pepperlaks i grove biter. Kok opp, og la det tykne litt.
Ha nykokt pasta i sausen, og bland godt. Spe med litt av pastavannet til sausen er passelig kremet.
Smak til med salt og nykvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn