Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Så enkelt lager du dine egne fiskepinner

Hjemmelagde fiskepinner er både sunn og enkel hverdagsmat.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

600gtorskefilet

3dlcornflakes

1stkegg

1klypesalt og pepper

Enkel remulade:

1dlmajones

1dlrømme

2ssrødløk (finhakket)

2ssagurk (eller sylteagurk, finhakket)

1stklime (revet skall)

Fremgangsmetode

Sett stekeovnen på 200 grader. Den skal være ferdig oppvarmet når du legger inn fisken.
Skjær torsken i ca 2 cm brede strimler.
Legg cornflakes i en plastpose og knus dem ved å rulle et kjevle eller annet over. Gjør dette flere ganger.
Legg smulene i en skål og bland i litt salt og pepper. Ikke bruk kopp, for du må ha litt plass når du skal rulle fiskebitene i blandingen.
Knekk egget og visp det sammen i en skål (heller ikke her skal du bruke kopp).
Rull fiskebitene forsiktig først i eggene, så i cornflakes.
Legg fiskepinnene på et stekebrett kledd med bakepapir. Stekes på midterste rille i 8-12 minutter avhengig av ovn.
Mens fiskepinnene steker blandes alle ingrediensene til remuladen sammen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn