Til hovedinnhold
laks

Laks med wokede grønnsaker og kokos

Kan det friste med en asiatisk vri? Nyt smaken av kokosmelk, lime og chili i denne raske og sunne retten. Grønnsakene kan byttes ut med en pakke wokgrønnsaker på travlere dager. Server sammen med eggenudler, pasta eller kokt ris.

laks_laksefavoritt_moment-fotografi_2013_3-1.jpg

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600glaksefilet

1stkgulrot

2stilkervårløk

en halvstkpaprika

1boksminimais

en halvstkrød chili

2ssrapsolje

2dlkokosmelk

1dlfiskebuljong

1tscurry paste

1stklime

Fremgangsmetode

Skjær laksen i serveringsstykker og legg dem på bakepapir på stekebrett. Dryss over salt og litt pepper og stek i ca. 4 minutter ved 180 °C.
Skjær grønnsakene i strimler og stek dem i rapsolje i panne eller wokpanne. Tilsett karripasta, buljong og kokosmelk. Smak til med salt og limeskall og limesaft.
Server kokosgrønnsakene til den stekte laksen, gjerne sammen med nudler eller kokt ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit