Til hovedinnhold
laks

Baligryte med laks

Med Bali-gryte som utgangspunkt får du raskt en spennende og eksotisk fiskegryte med laks.

Eksotisk fiskegryte med laks, toppet med vårløk og hakket koriander, i en hvit skål som står på en grå tallerken

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gfrossen laksefilet

1poseBali kyllinggryte

6dlvann

2dlHurtigris

3dlkremfløte

2stkvårløk

1klypefrisk koriander til pynt

Fremgangsmetode

Tin 500 g fisk delvis og del i biter, ca. 3 cm.
Ha innholdet fra 1 pose Bali kyllinggryte i en gryte og tilsett 6 dl vann og 2 dl hurtigris. Kok opp under omrøring og la småkoke i ca. 10 minutter.
Ha 3 dl fløte og fiskebiter i gryten og la småkoke i 3-4 minutter eller til fisken er gjennomvarm og risen al dente (myk, men med litt tyggemotstand).
Hakk 2 vårløk og vend inn rett før servering. Pynt med ekstra vårløk og hakket koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit