Til hovedinnhold
laks

Grillet laks med sitrusmarinert avokado- og mangosalat

Grillet laks er enkel og deilig sommermat, spesielt når den tilberedes på grillen, og serveres med en fruktig og frisk sitrusmarinert avokado- og mangosalat!

Ett stykke grillet laks med sitrusmarinert avokado- og mangosalat, servert på hvit tallerken med rødt bestikk ved siden av.

6min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

600glaksefilet

Avokado- og mangosalsa:

1stkavokado

1stkmango

1stkrød paprika

1stkrødløk

en halvstkrød chili

1buntfersk koriander

1stklime (kun saften)

1stksitron (kun saften)

1tssesamolje

1ssfersk revet ingefær

4sssoyasaus

Fremgangsmetode

Skjær avokado og mango i terninger. Finhakk paprika, rødløk, chili og koriander.
Rør sammen limesaft, sitronsaft, sesamolje, fersk revet ingefær og soyasaus i en bolle. Vend sammen med de hakkede grønnsakene og frukten.
Grill laksen på direkte varme i 3 min på hver side, eller til den er så gjennomstekt du liker den.
Servér den grillede laksen på en seng av sitrusmarinert avokado- og mangosalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit