laks
Lakseburger med reddiksalsa
Lag en frisk salsa med reddiker, agurk og ingefær, og rør sammen majones og chilisaus så majonesen får litt sting. Vipps så har du en deilig lakseburger med masse smak!
5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkSalmaburgere (naturell)
4 stkhamburgerbrød
1 stkhjertesalat
1 ssrapsolje til steking
2 sshoisinsaus
1 håndfulledamamebønner
Reddiksalsa:
en halv glasssyltet ingefær
10 stkreddiker
en fjerdedel stkagurk
1 nevekoriander
Chilimajones:
3 sslettmajones
1 tssriracha saus
Fremgangsmetode
Reddiksalsa
Kutt agurk og reddik i tynne skiver.
Kutt syltet ingefær i strimler og finhakk koriander.
Rør sammen og spe på̊ med litt av laken fra den syltede ingefæren.
Chilimajones
Bland majones og sriracha, smak deg frem til ønsket styrke.
Lakseburger
Stek eller grill lakseburgerne som anvist på̊ pakken. SALMA®-burgere blir best om de er litt rå i midten.
Varm opp burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
Server med edamamebønner. Dryss gjerne litt salt over før servering!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆