laks
Ovnsbakt laks med sandefjordsmør
Stek fersk laksefilet i form med masse grønnsaker og deilig sandefjordsmør. Det er raskt og enkelt, sunt og godt.
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pk500 g Coop laksefilet
100 gRosenkål
1 poseamerikansk blanding
1 stkToro kjølt Sandefjordsaus
Fremgangsmetode
Kok opp en kjele med 1 liter vann og 2 ss salt.
Sett ovnen på 200 °C.
Del rosenkålen i to og kok dem i 3 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen og kok opp.
Hell av vannet og la det dampe i 2-3 minutter.
Fordel grønnsakene i en ildfast form.
Hell sausen over og legg fisken på toppen.
Stek det i ovnen i 15-20 minutter til fisken er rosa i midten.
Litt Extra
Topp med finhakket persille
Server med ris eller kokte poteter
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆