laks

Ovnsbakt laks med sandefjordsmør

Stek fersk laksefilet i form med masse grønnsaker og deilig sandefjordsmør. Det er både raskt og enkelt, sunt og godt.

Ovnsbakt laks med sandefjordsmør og grønnsaker, servert på lys tallerken på dekket middagsbord.

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pk500 g Coop laksefilet

100gRosenkål

1poseamerikansk blanding

1stkToro kjølt Sandefjordsaus

2sssalt til kokevannet

Fremgangsmetode

Kok opp en kjele med 1 liter vann og 2 ss salt.
Sett ovnen på 200 °C.
Del rosenkålen i to og kok dem i 3 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen og kok opp.
Hell av vannet og la det dampe i 2-3 minutter.
Fordel grønnsakene i en ildfast form.
Hell sausen over og legg fisken på toppen.
Stek det i ovnen i 15-20 minutter til fisken er rosa i midten.
Servér med ris eller kokte poteter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit