laks
Rød curry med laks og nudler
I Thailand er retter med karripasta en fast gjenganger på middagsbordet, og gir maten et skikkelig spicy kick. Her har vi laget rød curry med laks og nudler, en nydelig og rask og enkel middag!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 glaksefilet uten skinn og bein
2 ssred curry paste
1 lhønsebuljong
1 stkvårløk
15 stkcherrytomater
400 gnudler
Fremgangsmetode
Kok nudlene etter henvisning på pakken, og sett til side.
Kok opp rød karripasta og hønsebuljong. Skjær laksefiletene i terninger på cirka to centimeter.
Hakk vårløk, og legg den lyse delen av vårløken i den kokende blandingen.
Del tomatene i to, tilsett laksen og tomatene, og la det koke i 1-2 minutter. Ha nudlene i suppen like før servering.
Strø den grønne delen av vårløken over suppen ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆