Til hovedinnhold
torsk

Ovnsbakt torsk med bacon og ertemos

Ovnsbakt torsk med bacon og ertemos er restaurantmat du lager selv - i en fei.

Ovnsbakt torsk med bacon og ertemos, servert på hvit tallerken med et dryss ferske urter over. Beige bakgrunn.

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkstore poteter

1sssmør

1stkPotte frisk persille

2pkfrossen torskeloin (Findus torsk gourmet)

1sssalt

en halvsspepper

2ssolivenolje

1pkfrosne grønne erter

4ssmager kesam

2stkhvitløkfedd

200gbacon i biter (smårettbacon)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 grader. Tin torskefiletene og legg i en ildfast form.
Krydre fisken med 1 ts salt, ½ ts pepper og 2 ss olje. Stek i ovn i 10-15 minutter.
Del hver av de 4 store poteter i 4 biter og kok i lettsaltet vann til møre (ca. 15 minutter). Stek dem så i 1 ss smør hvis du vil. Finhakk 1 potte frisk persille og dryss over.
Kok ertene i ca. 5 minutter. Hell av vannet og mos ertene med 4 ss kesam. Press i 2 hvitløkfedd og bland godt. Smak til med salt og pepper.
Stek 200 g baconbiter i panne til sprø.
Ha bacon over ovnsbakt torsk, og server med poteter og ertemos.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit