Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Panert torsk med potetbåter og erter

Sprøstekt torsk med gyllen panering, ovnsbakte poteter og aioli å dyppe fisken i, er super fiskemiddag.

Panert torsk med potetbåter og erter

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lerøy panert torsk 600 g

Coop sprø potetbåter med skall 600 g

grønne erter

Coop aioli

Litt Extra:

finhakket jalapeno

Fremgangsmetode

Tilbered fisken og potetene etter anvisning på pakken.
Kok ertene i lettsaltet vann.
Server med aioli. Tilsett litt finhakket jalapenos om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆