Til hovedinnhold
skalldyr

Pannestekte kamskjell med chevre og valnøttsalat

Kamskjell skal bare ha et minutt i stekepannen. Da får de en gyllen stekeskorpe og er på sitt aller beste. Servér dem over en salat med avokadokrem og valnøtter!

Pannestekte kamskjell dandert i en halvsirkel på chevre og valnøttsalat, på en blå tallerken. Blå tøyserviett og gaffel ved siden av. Treskål med sitronbåter og ferske urter på siden.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkspisemoden avokado

1ssrømme

1stksitron (saft og revet skall)

1dæsjsalt

1dæsjpepper

en halvstkChevre Original Haukeli

100ghakkede valnøtter

1posefriseesalat

1stkvårløk

2ssgod olivenolje

8stkkamskjell

1ssmeierismør

Fremgangsmetode

Mos avokadoen med rømmen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Bland chevre med valnøtter, salat, vårløk, olivenolje og sitronskall.
Stek kamskjellene i 30 sekunder på hver side i litt olje. Trekk pannen av platen og tilsett smøret.
Server salaten med de lune kamskjellene og pynt med koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit