Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Pastasalat med håndpillede reker og grønnsaker

Dette er en lekker sjømatsalat som er god til lunsj eller som en lett middag med godt brød til.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

finhakkede hvitløksfedd

sitronskall

olivenolje

kamskjell

pastaskruer (eller rør)

paprika (bakt)

sorte oliven

sukkererter (i biter)

hjertesalat (delt i 4 på langs)

ristede pinjekjerner

avokado i terninger

salt

pepper

håndpillede reker (renset)

sitron (båter, til servering)

Fremgangsmetode

Bland hvitløk, sitronskall og olje i en bolle. Ha i kamskjell og la marinere i 10 min. Kok pasta som anvist på pakken.
Stek kamskjell i stekepanne sammen med paprika, oliven, sukkererter og hjertesalat, pinjekjerner og avokado. Smak til med salt og pepper, og bland inn de håndpillede rekene.
Bland kokt pasta i grønnsakene og anrett på fire tallerkener. Pynt med urter og sitronbåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆