Til hovedinnhold
reker og scampi

Indiske rekespyd med rissalat og nanbrød

Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, friskt, krydret og fullt av spennende smaker.

Indiske rekespyd servert på grillet nanbrød med salatblader og limebåter på hvit fjøl. Rød skål med rissalat og en mindre skål med raita ved siden av.

15min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4pkCoop rekespyd India

4stknanbrød

1stkhjertesalat

1poseRaita Spice Mix

2dlnaturell yoghurt

1glassmangochutney

Rissalat:

4dlris

1stklime (saft og skall)

en halvdlrosiner

1stkgranateple

1nevemynte

1nevekoriander

en halvstkrødløk

1stkchili

2stkvårløk

Fremgangsmetode

Lag raita som anvist på posen.

Rissalat

Kok ris som anvist på pakken, og avkjøl.
Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene. Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.

Rekespyd

Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.
Stek eller grill rekespyd som anvist på pakken, og servér over grillede naanbrød, med salatblader og limebåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit