reker og scampi
Indiske rekespyd med rissalat og nanbrød
Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, friskt, krydret og fullt av spennende smaker.
15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 pkCoop rekespyd India
4 stknanbrød
1 stkhjertesalat
1 poseRaita Spice Mix
2 dlnaturell yoghurt
1 glassmangochutney
Rissalat:
4 dlris
1 stklime (saft og skall)
en halv dlrosiner
1 stkgranateple
1 nevemynte
1 nevekoriander
en halv stkrødløk
1 stkchili
2 stkvårløk
Fremgangsmetode
Lag raita som anvist på posen.
Rissalat
Kok ris som anvist på pakken, og avkjøl.
Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene. Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.
Rekespyd
Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.
Stek eller grill rekespyd som anvist på pakken, og servér over grillede naanbrød, med salatblader og limebåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆