reker og scampi
Klassisk skagenrøre
Skagenrøre er en klassisk rømme/majones-blanding med reker. Du kan godt kalle det en form for rekesalat, og den er nydelig både på brødskive og i sandwich!
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 dlrømme
2 dlmajones
600 greker
en halv stkrødløk (hakket)
2 ssdill (hakket)
salt og pepper
en halv stksitron (saften)
4 skivegodt brød
4 stkhjertesalat (blader)
Fremgangsmetode
Pisk sammen rømme og majones i en bolle, og vend inn reker, løk og dill. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Rist brødet litt i stekepannen, legg på hjertesalatblad og topp med skagenrøre, dill og litt ny kvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆