reker og scampi
Kokosreker og chilimajones
Vend scampi i revet kokos, stek dem i olje og server dem med en litt spicy chilimajones som dipp.
10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
40 stkrå scampi (økologiske)
4 sshvetemel
1 stkegg
6 sskokos (revet)
en halv pkpanko (tørkede brødsmuler)
1 klypesalt og pepper
1 dlsolsikkeolje til steking
Chilimajones:
1 stkegg
2 dlsolsikkeolje
1 klypeflaksalt
1 tsdijonsennep
2 sslimesaft
1 stkrød chili
Fremgangsmetode
Rens scampiene for skall og streng. Vend dem i mel og krydder, så i sammenpisket egg og til slutt i panko og kokos.
Stek dem i olje til de er gylne.
Chilimajones
Ha egg, olje, salt, sennep, chili og limesaft i en høy beholder og bruk stavmikseren til å lage en stiv majones.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆