reker og scampi

Kokosreker og chilimajones

Vend scampi i revet kokos, stek dem i olje og server dem med en litt spicy chilimajones som dipp.

Kokosreker; stekte scampi i brødsmuler og revet kokos, servert med mangosalat på trefat, på linserviett. Liten treskål med chilimajones ved siden av.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

40stkrå scampi (økologiske)

4sshvetemel

1stkegg

6sskokos (revet)

en halvpkpanko (tørkede brødsmuler)

1klypesalt og pepper

1dlsolsikkeolje til steking

Chilimajones:

1stkegg

2dlsolsikkeolje

1klypeflaksalt

1tsdijonsennep

2sslimesaft

1stkrød chili

Fremgangsmetode

Rens scampiene for skall og streng. Vend dem i mel og krydder, så i sammenpisket egg og til slutt i panko og kokos.
Stek dem i olje til de er gylne.

Chilimajones

Ha egg, olje, salt, sennep, chili og limesaft i en høy beholder og bruk stavmikseren til å lage en stiv majones.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit