reker og scampi

Pasta med scampi og chili

Pasta er kjapp og populær middag, og med store, saftige scampi og en deilig fløtesaus til, er det digg middag på under en halvtime.

Pasta med scampi og chili servert i blå skål på rustikk lyst middagsbord, med to skiver baguette ved siden av.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

200gtagliatelle (tørr)

200gscampi (ferdigkokte)

1klypesalt og pepper

1stkchili (rød, skåret i tynne skiver)

2feddhvitløk (skåret i tynne skiver)

2sssmør

3dlkremfløte

en halvstksitron (finrevet skall)

1dæsjfrisk persille

Fremgangsmetode

Kok pasta som anvist på pakken.
Salt og pepre scampien.
Skjær chili og hvitløk i tynne skiver og ha dette i panna med litt smør.
La dette surre noen minutter under omrøring. Tilsett fløte og kok opp. Tilsett scampi. Finriv sitronskall og ha i retten. Vend pastaen i sausen og pynt med frisk persille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit