reker og scampi
Pasta med scampi og chili
Pasta er kjapp og populær middag, og med store, saftige scampi og en deilig fløtesaus til, er det digg middag på under en halvtime.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200 gtagliatelle (tørr)
200 gscampi (ferdigkokte)
1 klypesalt og pepper
1 stkchili (rød, skåret i tynne skiver)
2 feddhvitløk (skåret i tynne skiver)
2 sssmør
3 dlkremfløte
en halv stksitron (finrevet skall)
1 dæsjfrisk persille
Fremgangsmetode
Kok pasta som anvist på pakken.
Salt og pepre scampien.
Skjær chili og hvitløk i tynne skiver og ha dette i panna med litt smør.
La dette surre noen minutter under omrøring. Tilsett fløte og kok opp. Tilsett scampi. Finriv sitronskall og ha i retten. Vend pastaen i sausen og pynt med frisk persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆