reker og scampi

Sommerruller med scampi og grønnsaker

Ferske vårruller, også kalt sommerruller, er så digg. De skal ikke stekes, men fyllet skal rulles i rispapir. Fyll dem med rå grønnsaker og gjerne med scampi som her. De er knasende sprø og friske.

Sommerruller med scampi og grønnsaker, servert på hvitt firkantet fat, med sweet chilisaus i bakgrunnen.

2min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

12platerrispapir

24stkscampi (ferdigkokte, økologiske )

2ssmaisolje

6sssoyasaus

1stkagurk

3stkgulrøtter

100gbønnespirer (friske el. hermetiske)

1dlhakket koriander

1dlhakket basilikum

1nevefriseesalat

2dlsøt chilisaus

Fremgangsmetode

Rens rekene, stek dem raskt i olje og soyasaus.
Kutt agurk og gulrøtter i fyrstikktynne strimler.
Bløtlegg rispapiret som anvist på pakken, og fyll med scampi og grønnsaker, spirer og urter.
Rull sammen, server med chilisaus og litt ekstra soyasaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit