Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Røkelakstartar

Rester av julens røkelaks blir en ekstra fin forrett eller smårett til julebrunsjen. Skjær fisken i små terninger og rør med finhakket rødløk, urter, sennep og rømme.

Røkelakstartar

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

300grøkelaks

1stkfinhakket rødløk

en halvbuntfinhakket gressløk

en halvbuntfinhakket dill

2tssennep

2ssrømme

2sssitronsaft

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Fjern skinnet på røkelaksen og skjær fisken i små terninger. Bland laks, rødløk, gressløk, dill, sennep og rømme og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Form fire kaker og pynt med gressløk, dill og litt salat. Oppbevar laksetartarene i kjøleskapet frem til servering og server med ristet rugbrød eller loff.
Tips! Server med sprø chips eller brødkrutonger til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn