skrei
Fisketaco med skrei
Det er ikke noe i veien med fredagstacoen. Men det er ikke noe i veien for å gi den en ørliten pause og en voksen vri heller. Prøv taco med skrei.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 gskrei (uten skinn og bein)
en halv posetacokrydder
2 sssmør
8 stktortillalefser
en halv hodeisbergsalat (hakket)
1 stkrødløk (hakket)
1 pkcherrytomater (delt i to)
en halv stkagurk (i biter)
1 pottefrisk koriander (hakket)
2 dllettrømme
1 og en halv dlrevet ost
1 glasstomatsalsa
1 stklime (i båter)
Fremgangsmetode
Skjær fisken i 2x2 cm terninger, og dryss med tacokrydder.
Ha smør i en middels varm panne og stek fisken til den har fått en gyllen stekeskorpe. Stek i flere omganger.
Varm lefsene som anvist på pakken. Server fisken i lefser med salat, rødløk, cherrytomater, agurk og frisk koriander. Ha lettrømme, revet ost og salsa på toppen. Server med limebåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆