Til hovedinnhold
skrei

Ovnsbakt skrei med spekeskinke og cherrytomater

En super festvri på den flotte skreien, og likevel så enkelt at det kan serveres til hverdags.

Ovnsbakt skrei med spekeskinke og cherrytomater servert i hvit ildfast form med ferske urter og sitronskall revet over. Formen står på et blått bord med linduk og bestikk.

12min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3ssolje

1stksitron (saft og skall)

2stilkerrosmarin

4stkskreifileter

4skiverspekeskinke

400gcherrytomater

1tspepper

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland 1 ss olje med sitronsaft, -skall og hakket rosmarin og smør dette på fiskefiletene.
Pakk fisken inn i en skive spekeskinke. Ha resten av oljen i en ildfast form og legg fiskefiletene og cherrytomatene i formen. Kvern pepper over, og bak i ovnen i 10-12 minutter, til fisken er ferdig og tomatene er varme.
Server gjerne med potetmos eller ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit