Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Taco med fisk

Høres det fristende ut med en ny vri på fredagskosen? Prøv taco med fisk eller fiskeburger, da vel!

Taco med fisk på tallerken

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Marinade:

2sschiliflak

1dlsitronsaft

1stkhvitløksfedd

2ssolivenolje

2tssukker

litt salt

litt pepper

Chili- og tomatsalsa:

20stkcherrytomat

en halvstkrød chili

en halvstklime (saften av)

1ssolivenolje

2stkavokado

200gsalat (strimlet)

8stktortilla lefser

600gfiskefilet

Fremgangsmetode

Bland sammen chiliflak, sitronsaft, finhakket hvitløk, olje, sukker, salt og pepper. Bruk gjerne et ekstra fedd hvitløk.
Bruk f.eks. hyse, laks eller torsk. Del fisken i biter, vend inn og la den marinere i blandingen i ca. 5 minutter.
Del tomatene i biter, hakk chili og bland med litt olje og limesaft.
Stek fisken raskt i en varm panne med litt olje, ca. 3-4 minutter.

Rømme er veldig godt til fisketaco. Denne fiskeretten kan fint serveres med grove tortillas eller ris i stedet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit