Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Temaki med ørret og sommerens grønnsaker

Sushi er digg, og temaki, små kremmerhus også kalt sushi rolls, er lett å lage selv. Fyll dem med laks eller ørret, sushiris, chilisaus og grønnsaker. Topp dem med urter og knasende sprø reddikskiver.

1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Marinert ørret:

150gørretfilet (eller laks i tynne skiver)

1sssoyasaus

1sssriracha (eller chilsuaus)

2stkvårløk (finsnittet)

8tssesamfrø

Til servering:

300gsushiris

4stknori (flak)

en halvstkagurk (i tynne skiver)

4stkreddiker (i skiver)

reddikspirer (blomster og urter)

wasabi (og soyasuas)

Fremgangsmetode

Bland fisken med ingrediensene under "Marinert ørret".
Kok risen som vist på pakken. (Riskoker gir best resultat.)
Del noriarkene i to og legg på ca. ½ cm lag med ris. Legg på marinert fisk og strimlede grønnsaker. Rull sammen til 8 små kremmerhus. Topp med spirer, blomster og urter. Server med wasabi og soyasaus.
Tips! Temakirullene kan også fylles med ørret eller laks, avokado, vårløk, mango og ristede sesamfrø.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn