Til hovedinnhold
torsk

Fish and chips med hollandaise og bønnemiks

Sprøstekt fish and chips, det er bra greier. Dypp fisken og pommes fritesen i den herlige sausen, og dig in.

Fish and chips med hollandaise og bønnemiks servert på hvit tallerken på lyst trebord. Liten kopp med rødt håndtak ved siden av.

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkLerøy sprøbakt torskefilet, 600 g

1pkCoop Sprø pommes frites, 450 g

1pkToro Hollandaisesaus

1pkFindus krydret erte- og bønnemix

75gsmør

en halvdlh-melk

1dæsjolje til steking

Litt Extra:

1klypeFrisk, hakket persille

Fremgangsmetode

Tilbered fisk og pommes frites som anvist på pakkene.
Stek bønnemiksen i litt olje på middels høy varme i en stekepanne i 5-6 minutter.
Lag sausen med smør, vann og melk som forklart på posen.

Litt Extra

Frisk, hakket persille i sausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit