torsk

Fiskegryte med karri

Fiskegryte med karri i sausen er full av smak. Det er en fiskemiddag som mange kommer til å like – barna også.

Fiskegryte med karri, servert med naanbrød og naturell yoghurt

35min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

1sssmør

1feddfinhakket hvitløk

1tsfersk revet ingefær

1tsKarri

1ssgaram masala

1sstomatpuré

3dlkremfløte

3stkgulrøtter

100gsopp

3sscrème fraîche

500gtorskefilet (skinn- og benfri) (400-500g til 4.porsjoner)

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Sett stekeplata på middels/høy varme.
Ha litt smør i en stekepanne sammen med hvitløk, ingefær og krydder og la frese litt før du tilsetter tomatpuré og freser noen sekunder til.
Hell over fløte og la det putre noen minutter.
Skjær gulrot i små terninger og sopp i passe store biter og ha det i panna.
La det småkoke i 20-25 minutter til gulrøttene er møre.
Rør inn crème fraîche. Smak til sausen med salt og pepper.
Skjær fisken i passe store munnfuller og legg i sausen. La den trekke i sausen i 4-5 minutter på hver side, til den er gjennomkokt.
Fiskegryta kan du servere både ris og naanbrød, pluss naturell yoghurt eller raita.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit