torsk

Taco med sprøstekt torsk

Tina mottar jubel fra barna når hun serverer sprø fisk til middag. Panert og sprøstekt torsk er perfekt til taco!

Taco med sprøstekt torsk, servert i lomper, med limekrem, koriander, salat og rødløk.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pklomper eller lefser

400gfilet av torsk, sei eller annen hvit fisk

3dlsolsikkeolje til steking

Panering:

salt og pepper

1 og en halvdlhvetemel

1ssmaizenna

1tsbakepulver

2dlfarris

salt og pepper

olje til steking

Salat:

1stkfinhakket rødløk (eller rødkål)

1stklime

1stkavokado

salat

koriander

Limekrem:

1bokslett rømme

1feddhvitløk

1stklime

salt

1nevekoriander

Fremgangsmetode

Bland rømme, finhakket koriander og hvitløk til limekremen. Smak til med salt og lime.
Skjær løk i skiver og press litt lime over. Da blir løken mildere og fargen kommer bedre frem.
Skjær fisken i biter. Bland mel med litt salt og pepper i en bolle. I den andre bollen har du hvetemel, maizena, bakepulver, salt, pepper og farris.
Varm olje i en stekepanne med høye kanter eller en vid kasserolle. Dypp fisken først i mel og så i røren, og stek i cirka 4 minutter til fiskebitene blir gyldne og sprø.
Grill lompene, og fordel limekrem, fisk, avokado, løk og salat over.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit