Til hovedinnhold
torsk

Thai-torsk med østerssaus og ris

Østerssaus og soyasaus setter spennende thai-smak på torsken. Bak fisken i ovnen og server den med nykokt jasminris og woket grønnsaksblanding ved siden av.

Thai-torsk med østerssaus og ris, servert med wokede grønnsaker på en hvit tallerken med rød kant. Rødstripete kjøkkenhåndkle, gaffel og vannglass ved siden av.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop lettsaltet torsk m/skinn 400 g

1dlSanta Maria østerssaus

en halvdlsoyasaus

2posercoleslaw mix eller råkostmix (1-2poser til 4pers)

2 og en halvdljasminris

Litt Extra:

chili, ingefær og hvitløk

hakket koriander

Fremgangsmetode

Ha fisken i en ildfast form. Bland østerssaus og soyasaus og hell det over fisken.
Stek torsken som anvist på pakken.
Fres råkostblandingen i olje i varm panne i 1-2 minutter.
Kok risen som anvist på pakken.

Litt Extra

Tilsett chili, ingefær og hvitløk i østerssausen
Dryss over hakket koriander

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit