torsk
Thai-torsk med østerssaus og ris
Østerssaus og soyasaus setter spennende thai-smak på torsken. Bak fisken i ovnen og server den med nykokt jasminris og woket grønnsaksblanding ved siden av.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop lettsaltet torsk m/skinn 400 g
1 dlSanta Maria østerssaus
en halv dlsoyasaus
2 posercoleslaw mix eller råkostmix (1-2poser til 4pers)
2 og en halv dljasminris
Litt Extra:
chili, ingefær og hvitløk
hakket koriander
Fremgangsmetode
Ha fisken i en ildfast form. Bland østerssaus og soyasaus og hell det over fisken.
Stek torsken som anvist på pakken.
Fres råkostblandingen i olje i varm panne i 1-2 minutter.
Kok risen som anvist på pakken.
Litt Extra
Tilsett chili, ingefær og hvitløk i østerssausen
Dryss over hakket koriander
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆