torsk

Torsk med kokosmelk

Norsk torsk med eksotisk tilbehør i form av curry og kokosmelk blir så bra at man skulle tro råvarene var ment for hverandre. Server med ris.

Torsk med kokosmelk, ris og fargerike grønnsaker i en lyseblå skål på beige bakgrunn.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2dlHurtigris

600gtorskefilet

1stkrødløk

2stkpaprika

1tssolsikkeolje

1sstomatpuré

1tskarripulver

1bokskokosmelk (400 ml)

1pksukkererter

Fremgangsmetode

Kok 2 dl ris etter anvisning på pakken. Del 600 g torskefilet i biter, 1 rødløk i båter og 2 paprika i strimler. Fres grønnsakene i en panne med litt olje til mykt, ca. 5 minutter.
Tilsett 1 ss tomatpuré og 1 ts karripulver (kan ev erstattes med 2 ts rød currypaste hvis du har) og fres i et minutt. Ha i 1 boks kokosmelk og kok opp. Vend inn fiskebitene og la trekke i 4 minutter.
Dryss over 1 pk sukkererter og server med ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit