torsk
Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus
Stek de fine torskestykkene i smør i pannen så fisken får litt stekeskorpe. Server torsken med smørdampede poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og en god fiskesaus.
30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Torskefilet Naturell (400 g)
1 pkCoop rustikke rotgrønnsaker
600 gAsterix poteter
1 pkLofoten fiskesaus
50 gmeierismør
1 dlmelk
Litt Extra:
1 tsdijonsennep
Fremgangsmetode
Stek rotgrønnsakene som anvist på pakken.
Stek fisken i stekepannen på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
Kok potetene møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet. Tilsett halvparten av smøret og skru av varmen. La potetene ligge og trekke litt i smøret.
Lag sausen som anvist på pakken.
Litt Extra
1 ts dijonsennep i sausen
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆