Til hovedinnhold
frokost

Bakt egg i avokado

Å bake egg i avokado er like enkelt som det er godt. I tillegg ser det utrolig lekkert ut, og er perfekt å servere til frokost når du har lyst til å imponere.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkavokado

4stkegg

2skiverbacon

Fremgangsmetode

Del avokadoene i to og fjern steinen. Fjern deretter litt av avokadokjøttet, slik at egget får plass. Et godt tips er å bruke små eller medium store egg, da slipper du å hule ut for mye av avokadoen.
Avokadoene legges så i en ildfast form, og eggene helles oppi avokadoen. Sørg for at avokadoene står stabilt, så eggene ikke renner ut. Ved siden av eggene legger du skivene med bacon. Dette skal stekes i ovnen i omtrent 15 minutter på 225 grader.
Når de bakte eggene og baconet er ferdig, topper du med litt salt og pepper. Baconskiven hakkes i små biter og strøs over avocadoene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn